kotisivut hinta logo

Valitse oma kotisivupakettisi tästä

Peruspaketti

99 € (+alv)

Mobiiliresponsiivinen

1 – 2 sisältösivua

SEO-optimoitu

Extrapaketti

199 € (+alv)

Mobiiliresponsiivinen

2 – 4 sisältösivua

SEO-optimoitu

Superpaketti

299 € (+alv)

Mobiiliresponsiivinen

4+ sisältösivua

SEO-optimoitu

"Toimitus jopa samana päivänä!"

Usein kysyttyä:

Tyypillisimmät kysymykset ja vastaukset.

Moni yrittäjä pohtii, miksi yritykseni tarvitsee kotisivuja jos näkyvyyttä on jo Facebookissa tai muissa kanavissa. Tosi asia on, että asiakas täytyy ohjata oikeaan paikkaan ollakseen varma päätöksestään käyttää yrityksen palveluita. Tämä onnistuu vain hyvin optimoidun ja puhuttelevan kotisivun avulla.

Yrityksen kotisivut ovat tänäpäivänä välttämättömyys. Jos kotisivujasi ei löydy verkosta menetät suuren määrän asiakkaita. Anna me osallistumme kasvattamaan liiketoimintaasi!

Kotisivujen hinta riippuu valitsemastasi toteutuksesta. Edullisimmat paketit alkavat 99€ (+ alv) ja hieman räätälöidymmät 499€ (+ alv).

Palveluun lisätään myös hosting-maksu, joka on 9,90€ (+ alv) kuukaudessa. Hosting-maksu laskutetaan kuukausittain.

Lupaamme toimittaa verkkosivuston mahdollisimman nopeasti. Useimmiten verkkosivusto on käytössä jo saman päivän aikana, viimeistään 7 vuorokauden kuluessa.

Ehdottomasti ja hyvät nettisivut vaativatkin jatkuvaa ylläpitoa esimerkiksi blogin ylläpitoa tai tietopäivityksiä. Saat ohjeet myös sisällön muokkaamiseen verkkosivuston luovutuksen yhteydessä.

Hosting-palvelulla ei ole mitään tekemistä verkkosivustojen kanssa. Jokainen verkkosivusto pitää erikseen ladata kolmannen osapuolen palvelimelle, joka tarkoittaa, että he ovat vastuussa sivustosi online-ylläpidosta. Tarjoamamme hosting ratkaisu on yksi Suomen edullisimmista.

Pyydä räätälöity tarjous

Kaikki räätälöidyt tarjouspyynnöt sähköpostilla

Tarjouspyynnot@kotisivut-hinta.fi